文献
J-GLOBAL ID:201302260836824160
整理番号:13A1820603
ヒトにおける脂肪の味覚:個人内及び個人間の可変性
Fat taste in humans: Sources of within- and between-subject variability
著者 (3件):
RUNNING Cordelia A.
(Purdue Univ., Dep. of Food Sci., West Lafayette, IN 47905, USA)
,
MATTES Richard D.
(Purdue Univ., Dep. of Nutrition Sci., West Lafayette, IN 47905, USA)
,
TUCKER Robin M.
(Purdue Univ., Dep. of Nutrition Sci., West Lafayette, IN 47905, USA)
資料名:
Progress in Lipid Research
(Progress in Lipid Research)
巻:
52
号:
4
ページ:
438-445
発行年:
2013年10月
JST資料番号:
A0687A
ISSN:
0163-7827
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)