文献
J-GLOBAL ID:201302260841156630
整理番号:13A1283628
一定の砂糖濃度で伝統的なバッチ及び流加醗酵中のSaccharomyces cerevisiae浸透圧ストレス関連代謝物の細胞活性と反応速度論
Cellular viability and kinetics of osmotic stress associated metabolites of Saccharomyces cerevisiae during traditional batch and fed-batch alcoholic fermentations at constant sugar concentrations
著者 (2件):
FROHMAN C.a.
(Cornell Univ., NYSAES, Dep. of Food Sci., Geneva, NY 14456, USA)
,
MIRA DE ORDUNA R.
(Univ. of Western Switzerland, Engineering School at Changins, Nyon, 1260, CHE)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
53
号:
1
ページ:
551-555
発行年:
2013年08月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)