文献
J-GLOBAL ID:201302261154599862
整理番号:13A1176480
マンゴー(Mangifera indica L.cv.Chokanan)廃棄物から水性有機相系を利用するペクチナーゼの精製:酵素の潜在的な低コスト発生源
Purification of pectinase from mango (Mangifera indica L. cv. Chokanan) waste using an aqueous organic phase system: A potential low cost source of the enzyme
著者 (3件):
AMID Mehrnoush
(Dep. of Food Technol., Fac. of Food Sci. and Technol., Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia)
,
ABDUL MANAP Mohd Yazid
(Dep. of Food Technol., Fac. of Food Sci. and Technol., Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia)
,
MUSTAFA Shuhaimi
(Dep. of Microbiology, Fac. of Biotechnology and Biomolecular Sci., Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang ...)
資料名:
Journal of Chromatography B
(Journal of Chromatography B)
巻:
931
ページ:
17-22
発行年:
2013年07月15日
JST資料番号:
W0571A
ISSN:
1570-0232
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)