文献
J-GLOBAL ID:201302261858027562
整理番号:13A1085802
発育段階の異なるTiger’s Milkマッシュルーム,Lignosus rhinocerotis(Cooke)Ryvardenの化学組成
Chemical Composition of the Tiger’s Milk Mushroom, Lignosus rhinocerotis (Cooke) Ryvarden, from Different Developmental Stages
著者 (3件):
LAU Beng Fye
(Univ. Malaya, Kuala Lumpur, MYS)
,
ABDULLAH Noorlidah
(Univ. Malaya, Kuala Lumpur, MYS)
,
AMINUDIN Norhaniza
(Univ. Malaya, Kuala Lumpur, MYS)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
61
号:
20
ページ:
4890-4897
発行年:
2013年05月22日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)