文献
J-GLOBAL ID:201302262676175031
整理番号:13A1096020
Camellia sinensis L.の発酵葉由来の新規フェノール化合物
New phenolic compounds from Camellia sinensis L. fermented leaves
著者 (8件):
KANEGAE Ayaka
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
SAKAMOTO Arisa
(Saga Univ., Saga, JPN)
,
NAKAYAMA Hideyuki
(Saga Prefectural Inst. Public Health and Pharmaceutical Res., Saga, JPN)
,
NAKAZONO Yoko
(Saga Prefectural Inst. Public Health and Pharmaceutical Res., Saga, JPN)
,
YAKASHIRO Ichiro
(Saga Prefectural Inst. Public Health and Pharmaceutical Res., Saga, JPN)
,
MATSUO Yosuke
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
TANAKA Takashi
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
ISHIMARU Kanji
(Saga Univ., Saga, JPN)
資料名:
Journal of Natural Medicines
(Journal of Natural Medicines)
巻:
67
号:
3
ページ:
652-656
発行年:
2013年
JST資料番号:
L5856A
ISSN:
1340-3443
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)