文献
J-GLOBAL ID:201302263124918052
整理番号:13A1355280
ラトビア人男女の植物性リグナン類の食事性摂取量及び主な由来
Dietary intake and major sources of plant lignans in Latvian men and women
著者 (13件):
MEIJA Laila
(Pauls Stradins Clinical Univ. Hospital, Riga, LVA)
,
MEIJA Laila
(Riga Stradins Univ.)
,
SOEDERHOLM Paivi
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
,
SAMALETDIN Adile
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
,
IGNACE Gita
(Riga Stradins Univ., Riga, LVA)
,
SIKSNA Inese
(Animal Health and Environment “BIOR”, Riga, LVA)
,
JOFFE Rafaels
(Animal Health and Environment “BIOR”, Riga, LVA)
,
LEJNIEKS Aivars
(Riga Eastern Clinical Univ. Hospital, Riga, LVA)
,
LEJNIEKS Aivars
(Riga Stradins Univ.)
,
LIETUVIETIS Vilnis
(Riga Eastern Clinical Univ. Hospital, Riga, LVA)
,
LIETUVIETIS Vilnis
(Riga Stradins Univ.)
,
KRAMS Indrikis
(Univ. Tartu, Tartu, EST)
,
ADLERCREUTZ Herman
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
64
号:
5
ページ:
535-543
発行年:
2013年08月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)