文献
J-GLOBAL ID:201302263142320970
整理番号:13A1414914
PETボトル中に詰めたオレンジジュースの栄養的および官能的特性における種々の変化:実験的およびモデル化手法
Changes in nutritional and sensory properties of orange juice packed in PET bottles: An experimental and modelling approach
著者 (7件):
BACIGALUPI Celine
(Joint Res. Unit Agropolymers Engineering and Emerging Technologies-UMR 1208 Montpellier Supagro, INRA, UM2, CIRAD ...)
,
LEMAISTRE Marie Helene
(Sidel, Octeville sur mer, BP 204, 76053 Le Havre Cedex, FRA)
,
BOUTROY Naima
(Sidel, Octeville sur mer, BP 204, 76053 Le Havre Cedex, FRA)
,
BUNEL Christophe
(Sidel, Octeville sur mer, BP 204, 76053 Le Havre Cedex, FRA)
,
PEYRON Stephane
(Joint Res. Unit Agropolymers Engineering and Emerging Technologies-UMR 1208 Montpellier Supagro, INRA, UM2, CIRAD ...)
,
GUILLARD Valerie
(Joint Res. Unit Agropolymers Engineering and Emerging Technologies-UMR 1208 Montpellier Supagro, INRA, UM2, CIRAD ...)
,
CHALIER Pascale
(Joint Res. Unit Agropolymers Engineering and Emerging Technologies-UMR 1208 Montpellier Supagro, INRA, UM2, CIRAD ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
141
号:
4
ページ:
3827-3836
発行年:
2013年12月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)