文献
J-GLOBAL ID:201302263499689476
整理番号:13A1322272
中国の牛乳脂肪酸組成における地域の影響
Impact of region on the composition of milk fatty acids in China
著者 (9件):
YANG Yongxin
(Chinese Acad. Agricultural Sci., Beijing, CHN)
,
YANG Yongxin
(Anhui Acad. Agricultural Sci., Hefei, CHN)
,
WANG Jiaqi
(Chinese Acad. Agricultural Sci., Beijing, CHN)
,
YUAN Tingjie
(Chinese Acad. Agricultural Sci., Beijing, CHN)
,
BU Dengpan
(Chinese Acad. Agricultural Sci., Beijing, CHN)
,
YANG Jinhui
(Chinese Acad. Agricultural Sci., Beijing, CHN)
,
ZHOU Lingyun
(Chinese Acad. Agricultural Sci., Beijing, CHN)
,
SUN Peng
(Chinese Acad. Agricultural Sci., Beijing, CHN)
,
ZHANG Juanxia
(Chinese Acad. Agricultural Sci., Beijing, CHN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
93
号:
11
ページ:
2864-2869
発行年:
2013年08月30日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)