文献
J-GLOBAL ID:201302264489321175
整理番号:13A0251786
精製食用油中のモノクロロプロパンジオール(MCPD)及びグリシドールの脂肪酸エステル
Fatty acid esters of monochloropropanediol (MCPD) and glycidol in refined edible oils
著者 (4件):
CRAFT B.D.
(Nestle Res. Center - Food Sci. & Technol., Lausanne, CHE)
,
CHIODINI A.
(ILSI Europe a.i.s.b.l., Brussels, BEL)
,
GARST J.
(ILSI Europe a.i.s.b.l., Brussels, BEL)
,
GRANVOGL M.
(Technical Univ. Munich - Food Chemistry, Freising, DEU)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
30
号:
1
ページ:
46-51
発行年:
2013年01月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)