文献
J-GLOBAL ID:201302264534719193
整理番号:13A1639522
クッキーの水収着および軟化性に及ぼす糖組成の影響
Effect of sugar composition on the water sorption and softening properties of cookie
著者 (5件):
KAWAI Kiyoshi
(Dep. of Biofunctional Sci. and Technol., Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
,
KAWAI Kiyoshi
(Fac. of Applied Biological Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
,
TOH Midori
(Fac. of Applied Biological Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
,
HAGURA Yoshio
(Dep. of Biofunctional Sci. and Technol., Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
,
HAGURA Yoshio
(Fac. of Applied Biological Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
145
ページ:
772-776
発行年:
2014年02月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)