文献
J-GLOBAL ID:201302264772504561
整理番号:13A1631293
官能評価,表色値および揮発性化合物による偽和シークワシャー飲料の検出
Detection of Adulterated Shiikuwasha Juice by Sensory Evaluation, Colorimetric Value and Volatile Components
著者 (7件):
YAMAMOTO Kenta
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
,
YAHADA Ayumi
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
,
SASAKI Kumi
(Nakamura Gakuen Junior Coll., Fukuoka, JPN)
,
FUNAKOSHI-YOSHIDA Atsuko
(Nakamura Gakuen Junior Coll., Fukuoka, JPN)
,
OHTA Chiho
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
,
KOGA Nobuyuki
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
,
OHTA Hideaki
(Nakamura Gakuen Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
19
号:
5
ページ:
843-848
発行年:
2013年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)