文献
J-GLOBAL ID:201302265573601899
整理番号:13A0855039
キノア澱粉粒によって安定化したダブルPickeringエマルションの調製およびカプセル封じ性
Preparation and encapsulation properties of double Pickering emulsions stabilized by quinoa starch granules
著者 (5件):
MATOS Maria
(Dep. of Chemical Engineering and Environmental Technol., Univ. of Oviedo, ESP)
,
TIMGREN Anna
(Dep. of Food Technol., Engineering, and Nutrition, Lund Univ., Lund, SWE)
,
SJOEOE Malin
(Dep. of Food Technol., Engineering, and Nutrition, Lund Univ., Lund, SWE)
,
DEJMEK Petr
(Dep. of Food Technol., Engineering, and Nutrition, Lund Univ., Lund, SWE)
,
RAYNER Marilyn
(Dep. of Food Technol., Engineering, and Nutrition, Lund Univ., Lund, SWE)
資料名:
Colloids and Surfaces. A. Physicochemical and Engineering Aspects
(Colloids and Surfaces. A. Physicochemical and Engineering Aspects)
巻:
423
ページ:
147-153
発行年:
2013年04月20日
JST資料番号:
A0539B
ISSN:
0927-7757
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)