文献
J-GLOBAL ID:201302266647285087
整理番号:13A0148231
ディープフライイングしたパン粉被覆鶏肉片におけるバッター粘度とオイル吸収に対する架橋結合タピオカ澱粉の影響
Effects of cross-linked tapioca starches on batter viscosity and oil absorption in deep-fried breaded chicken strips
著者 (6件):
GAMONPILAS Chaiwut
(National Metal and Materials Technol. Center, 114 Paholyothin Road, Pathumthani 12120, THA)
,
PONGJARUVAT Waranit
(National Metal and Materials Technol. Center, 114 Paholyothin Road, Pathumthani 12120, THA)
,
METHACANON Pawadee
(National Metal and Materials Technol. Center, 114 Paholyothin Road, Pathumthani 12120, THA)
,
SEETAPAN Nispa
(National Metal and Materials Technol. Center, 114 Paholyothin Road, Pathumthani 12120, THA)
,
FUONGFUCHAT Asira
(National Metal and Materials Technol. Center, 114 Paholyothin Road, Pathumthani 12120, THA)
,
KLAIKHERD Akamol
(Siam Modified Starch Co., Ltd., Ladlumkaew, Pathumthani 12140, THA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
114
号:
2
ページ:
262-268
発行年:
2013年01月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)