文献
J-GLOBAL ID:201302266724764830
整理番号:13A0254157
メソポーラス酸化スズの物理化学的特性とセンサ特性への調製条件とドーピングの影響
The influence of preparation conditions and doping on the physicochemical and sensor properties of mesoporous tin oxide
著者 (5件):
SERGIIENKO Sergiy A.
(L. V. Pisarzhevsky Inst. of Physical Chemistry, 31 Prospekt Nauki, 03028 Kyiv, UKR)
,
KUKLA Оlexander L.
(V. Ye. Lashkaryov Inst. of Semiconductor Physics, 41 Prospekt Nauki, 03028 Kyiv, UKR)
,
YAREMOV Pavel S.
(L. V. Pisarzhevsky Inst. of Physical Chemistry, 31 Prospekt Nauki, 03028 Kyiv, UKR)
,
SOLOMAKHA Volodymyr N.
(L. V. Pisarzhevsky Inst. of Physical Chemistry, 31 Prospekt Nauki, 03028 Kyiv, UKR)
,
SHVETS Oleksiy V.
(L. V. Pisarzhevsky Inst. of Physical Chemistry, 31 Prospekt Nauki, 03028 Kyiv, UKR)
資料名:
Sensors and Actuators. B. Chemical
(Sensors and Actuators. B. Chemical)
巻:
177
ページ:
643-653
発行年:
2013年02月
JST資料番号:
T0967A
ISSN:
0925-4005
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)