文献
J-GLOBAL ID:201302267366723944
整理番号:13A0620405
機能性食品の摂取による皮膚の抗老化および機能改善作用:アスタキサンチンとビタミンCおよびEを含有する飲料の経口摂取による皮膚への臨床作用
Anti-aging and functional improvement effects for the skin by functional foods intakes: clinical effects on skin by oral ingestion of preparations containing Astaxanthin and Vitamins C and E
著者 (9件):
SUGANUMA Kaoru
(Jichi Medical Univ., Tochigi, JPN)
,
SUGANUMA Kaoru
(FCG Res. Inst. Inc.)
,
SHIOBARA Miyuki
(FCG Res. Inst. Inc.)
,
SATO Yuki
(FCG Res. Inst. Inc.)
,
NAKANUMA Chiharu
(FCG Res. Inst. Inc.)
,
MAEKAWA Takeo
(Jichi Medical Univ., Tochigi, JPN)
,
OHTSUKI Mamitaro
(Jichi Medical Univ., Tochigi, JPN)
,
YAZAWA Kazunaga
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol.)
,
IMOKAWA Genji
(Chubu Univ.)
資料名:
自治医科大学紀要
(Jichi Medical University Journal)
巻:
35
ページ:
25-33
発行年:
2013年03月
JST資料番号:
Y0820A
ISSN:
1881-252X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)