文献
J-GLOBAL ID:201302267638947626
整理番号:13A0540357
非接触式超音波技術を用いた果実の硬度測定法の評価
Evaluation of the Firmness Measurement of Fruit by Using a Non-contact Ultrasonic Technique
著者 (5件):
LEE Sangdae
(National Acad. Agricultural Sci., Gyeonggi-do, KOR)
,
HASEGAWA Masumi
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
KIM Ki-Bok
(Korea Res. Inst. Standards and Sci., Daejeon, KOR)
,
PARK Jeong-Gil
(Chungnam National Univ., Daejeon, KOR)
,
CHO Byoung-Kwan
(Chungnam National Univ., Daejeon, KOR)
資料名:
Journal of the Faculty of Agriculture, Kyushu University
(Journal of the Faculty of Agriculture, Kyushu University)
巻:
58
号:
1
ページ:
103-108
発行年:
2013年02月28日
JST資料番号:
S0238B
ISSN:
0023-6152
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)