文献
J-GLOBAL ID:201302268271546111
整理番号:13A1699415
コーンスターチ,モロコシ澱粉およびヒユ澱粉による芳香化合物の保持
Retention of aroma compounds by corn, sorghum and amaranth starches
著者 (5件):
BLASZCZAK Wioletta
(Inst. of Animal Reproduction and Food Res., Polish Acad. of Sciences, Tuwima Str. 10, 10-748 Olsztyn, POL)
,
MISHARINA Tamara A.
(The Emmanuel Inst. of Biochemical Physics, Russian Acad. of Sciences, Kosygina 4, Moscow 119991, RUS)
,
FESSAS Dimitrios
(DeFENS, Univ. of Milan, Via Celoria 2, 20133 Milano, ITA)
,
SIGNORELLI Marco
(DeFENS, Univ. of Milan, Via Celoria 2, 20133 Milano, ITA)
,
GORECKI Adrian R.
(Inst. of Animal Reproduction and Food Res., Polish Acad. of Sciences, Tuwima Str. 10, 10-748 Olsztyn, POL)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
54
号:
1
ページ:
338-344
発行年:
2013年11月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)