文献
J-GLOBAL ID:201302269216426553
整理番号:13A1631284
テンパリング時の日本ナシ(Pyrus pyrifolia)における3次元伝熱モデリング
Three-dimensional Heat Transfer Modeling in Japanese Pears (Pyrus pyrifolia) during Tempering
著者 (5件):
REZAGAH Maryam E.
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
ISHIDA Sayaka
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
TANAKA Fumihiko
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
HAMANAKA Daisuke
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
UCHINO Toshitaka
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
19
号:
5
ページ:
765-771
発行年:
2013年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)