文献
J-GLOBAL ID:201302269301551766
整理番号:13A1027828
カフェイン酸と各ヘモグロビンの新たな相互作用:いろいろな洗浄筋肉における変色と脂質酸化
Novel interactions of caffeic acid with different hemoglobins: Effects on discoloration and lipid oxidation in different washed muscles
著者 (4件):
PARK Sung Yong
(Meat Sci. and Muscle Biology Lab., Dep. of Animal Sci., Univ. of Wisconsin-Madison, WI 53706-1284, USA)
,
UNDELAND Ingrid
(Dep. of Chemical and Biological Engineering-Food Sci., Chalmers Univ. of Technol., Gothenburg, SWE)
,
SANNAVEERAPPA Thippeswamy
(Shannon Applied Biotechnology Centre, Limerick Inst. of Technol., Moylish park, Limerick, Ireland)
,
RICHARDS Mark P.
(Meat Sci. and Muscle Biology Lab., Dep. of Animal Sci., Univ. of Wisconsin-Madison, WI 53706-1284, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
95
号:
1
ページ:
110-117
発行年:
2013年09月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)