文献
J-GLOBAL ID:201302269321294921
整理番号:13A0980782
日本人の食事摂取基準 2010年版:蛋白質
Dietary Reference Intakes for Japanese 2010: Protein
著者 (4件):
KIDO Yasuhiro
(Lab. of Nutrition Sci., Graduate School of Life and Environmental Sciences, Kyoto Prefectural Univ.)
,
SHIZUKA Fujiko
(Dep. of Human Life Sciences, Nagano Prefectural Coll.)
,
SHIMOMURA Yoshiharu
(Lab. of Nutritional Biochemistry, Dep. of Applied Molecular Biosciences, Graduate School of Bioagricultural Sciences ...)
,
SUGIYAMA Takashi
(Departments of Obstetrics and Gynecology, Graduate School of Medicine, Mie Univ.)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
59
号:
Supplement
ページ:
S36-S43 (J-STAGE)
発行年:
2013年
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)