文献
J-GLOBAL ID:201302269609212920
整理番号:13A1737296
牛乳及び羊乳から製造されたヨーグルトの冷蔵貯蔵時の共役リノール酸(CLA)含量を含む脂肪酸様式の変化
Change of fatty acid profile, including conjugated linoleic acid (CLA) content, during refrigerated storage of yogurt made of cow and sheep milk
著者 (4件):
SERAFEIMIDOU Amalia
,
ZLATANOS Spiros
,
KRITIKOS George
,
TOURIANIS Alexis
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
31
号:
1
ページ:
24-30
発行年:
2013年08月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)