文献
J-GLOBAL ID:201302269919307807
整理番号:13A1144450
高圧下でのβ-ラクトグロブリンの存在におけるα-ラクトアルブミンとリゾチームおよびミオグロビンのゲル形成能力ならびにゲル特性の比較
Comparison of the gel-forming ability and gel properties of α-lactalbumin, lysozyme and myoglobin in the presence of β-lactoglobulin under high pressure
著者 (7件):
HE Jin-song
(Coll. of Biosystems Engineering and Food Sci., Zhejiang Univ., Hangzhou 310058, CHN)
,
HE Jin-song
(Dep. of Applied Biochemistry, Utsunomiya Univ., Utsunomiya 321-8505, JPN)
,
MU Tai-hua
(Inst. of Agro-Food Sci. & Technol., Chinese Acad. of Agricultural Sciences, Beijing 100094, CHN)
,
GUO Xishan
(Coll. of Biosystems Engineering and Food Sci., Zhejiang Univ., Hangzhou 310058, CHN)
,
ZHU Songming
(Coll. of Biosystems Engineering and Food Sci., Zhejiang Univ., Hangzhou 310058, CHN)
,
AZUMA Norihiro
(Dep. of Applied Biochemistry, Utsunomiya Univ., Utsunomiya 321-8505, JPN)
,
KANNO Choemon
(Dep. of Applied Biochemistry, Utsunomiya Univ., Utsunomiya 321-8505, JPN)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
33
号:
2
ページ:
415-424
発行年:
2013年12月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)