文献
J-GLOBAL ID:201302270671344458
整理番号:13A0979623
3つの異なる包装材料におけるAloe veraゲル粉末のシェルフライフと変色の反応速度論
Shelf-life and colour change kinetics of Aloe vera gel powder under accelerated storage in three different packaging materials
著者 (2件):
RAMACHANDRA C. T.
(Dep. of Processing and Food Engineering Coll. of Agricultural Engineering, P. B. No. 329, 584 102, Raichur, IND)
,
RAO P. Srinivasa
(Agricultural and Food Engineering Dep. Indian Inst. of Technol., 721 302, Kharagpur, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
50
号:
4
ページ:
747-754
発行年:
2013年08月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)