文献
J-GLOBAL ID:201302270685144370
整理番号:13A0810009
ダイズスラリーに対するViscozyme Lの作用は,絹ごし豆腐の炭水化物および抗酸化特性に影響を及ぼす
Viscozyme L action on soy slurry affects carbohydrates and antioxidant properties of silken tofu
著者 (3件):
ROSSET Michele
(Universidade Estadual de Londrina, PR, BRA)
,
PRUDENCIO Sandra Helena
(Universidade Estadual de Londrina, PR, BRA)
,
BELEIA Adelaide Del Pino
(Universidade Estadual de Londrina, PR, BRA)
資料名:
Food Science and Technology International
(Food Science and Technology International)
巻:
18
号:
6
ページ:
531-538
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
A1580A
ISSN:
1082-0132
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)