文献
J-GLOBAL ID:201302271075984888
整理番号:13A0415245
カラシ種子(Sinapis alba)を用いた調理ブロッコリ(Brassica oleracea var. italica)におけるスルフォラファン形成強化の可能性
The potential to intensify sulforaphane formation in cooked broccoli (Brassica oleracea var. italica) using mustard seeds (Sinapis alba)
著者 (3件):
GHAWI Sameer Khalil
(Dep. of Food and Nutritional Sciences, Univ. of Reading, Whiteknights, P.O. Box 226, Reading RG6 6AP, GBR)
,
METHVEN Lisa
(Dep. of Food and Nutritional Sciences, Univ. of Reading, Whiteknights, P.O. Box 226, Reading RG6 6AP, GBR)
,
NIRANJAN Keshavan
(Dep. of Food and Nutritional Sciences, Univ. of Reading, Whiteknights, P.O. Box 226, Reading RG6 6AP, GBR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
138
号:
2-3
ページ:
1734-1741
発行年:
2013年06月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)