文献
J-GLOBAL ID:201302271113815343
整理番号:13A1819302
アメリカの食事における,カロリー,添加糖および,飽和脂肪の主要な摂取源と,必須栄養素の摂取に対するそれらの食品の貢献度:国民健康栄養調査(2003-2006)からのデータ
Major food sources of calories, added sugars, and saturated fat and their contribution to essential nutrient intakes in the U.S. diet: data from the national health and nutrition examination survey (2003-2006)
著者 (5件):
HUTH Peter J
(PJH Nutritional Sci., WI, USA)
,
FULGONI Victor L
(Nutrition Impact, LLC, MI, USA)
,
KEAST Debra R
(Food & Nutrition Database Res., Inc, MI, USA)
,
PARK Keigan
(Dairy Res. Inst., IL, USA)
,
AUESTAD Nancy
(Dairy Res. Inst., IL, USA)
資料名:
Nutrition Journal (Web)
(Nutrition Journal (Web))
巻:
12
号:
Aug
ページ:
12:116 (WEB ONLY)
発行年:
2013年08月
JST資料番号:
U7032A
ISSN:
1475-2891
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)