文献
J-GLOBAL ID:201302272355957181
整理番号:13A0410105
カゼインナトリウム溶液と乳濁液の物理学的特性に及ぼすキサンタンゴムの影響
Influence of xanthan gum on physical characteristics of sodium caseinate solutions and emulsions
著者 (6件):
LONG Zhao
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510640, CHN)
,
ZHAO Qiangzhong
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510640, CHN)
,
LIU Tongxun
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510640, CHN)
,
KUANG Wanmei
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510640, CHN)
,
XU Jucai
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510640, CHN)
,
ZHAO Mouming
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510640, CHN)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
32
号:
1
ページ:
123-129
発行年:
2013年07月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)