文献
J-GLOBAL ID:201302277828301485
整理番号:13A1283573
高分子量サブユニット(HMW-GS)が様々なインドコムギ品種における穀粒,粉,ドウ,グルテン特性の多様性
Diversity in grain, flour, dough and gluten properties amongst Indian wheat cultivars varying in high molecular weight subunits (HMW-GS)
著者 (7件):
KAUR Amritpal
(Dep. of Food Sci. and Technol., Guru Nanak Dev Univ., Amritsar 143005, IND)
,
SINGH Narpinder
(Dep. of Food Sci. and Technol., Guru Nanak Dev Univ., Amritsar 143005, IND)
,
AHLAWAT Arvind Kumar
(Div. of Genetics, Indian Agricultural Res. Inst., New Delhi 110012, IND)
,
KAUR Seeratpreet
(Dep. of Food Sci. and Technol., Guru Nanak Dev Univ., Amritsar 143005, IND)
,
SINGH Anju Mahendru
(Div. of Genetics, Indian Agricultural Res. Inst., New Delhi 110012, IND)
,
CHAUHAN Harshita
(Dep. of Food Sci. and Technol., Guru Nanak Dev Univ., Amritsar 143005, IND)
,
SINGH Gyanendra Pratap
(Div. of Genetics, Indian Agricultural Res. Inst., New Delhi 110012, IND)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
53
号:
1
ページ:
63-72
発行年:
2013年08月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)