文献
J-GLOBAL ID:201302278763094548
整理番号:13A0993123
トマトとレンズマメのパスタソースに対する団塊世代の受容性
Baby boomers’ acceptability of a tomato lentil pasta sauce
著者 (4件):
BUGERA Jacqueline
(Dep. of Human Nutritional Sciences, Fac. of Human Ecology, Univ. of Manitoba, 35 Chancellors Circle, Winnipeg ...)
,
LENGYEL Christina
(Dep. of Human Nutritional Sciences, Fac. of Human Ecology, Univ. of Manitoba, 35 Chancellors Circle, Winnipeg ...)
,
UTIOH Alphonsus
(Food Dev. Centre, P.O. Box 1240, Portage la Prairie, Manitoba, R1N 3J9, CAN)
,
ARNTFIELD Susan
(Dep. of Food Sci., Fac. of Agricultural and Food Sciences, Univ. of Manitoba, 250 Ellis Building, Winnipeg, Manitoba ...)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
52
号:
2
ページ:
542-546
発行年:
2013年07月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)