文献
J-GLOBAL ID:201302279203296087
整理番号:13A1629475
チェリートマト,トマトソース及びトマトジュース中フェノール化合物分析のためのUHPLC-QqQ-MS法のセットアップ
Setup of a UHPLC-QqQ-MS Method for the Analysis of Phenolic Compounds in Chery Tomatoes, Tomato Sauce, and Tomato Juice
著者 (10件):
DI LECCE Giuseppe
(Univ. Barcelona, Barcelona, ESP)
,
MARTINEZ-HUELAMO Miriam
(Univ. Barcelona, Barcelona, ESP)
,
MARTINEZ-HUELAMO Miriam
(Instituto de Salud Carlos III, ESP)
,
TULIPANI Sara
(Univ. Barcelona, Barcelona, ESP)
,
TULIPANI Sara
(FUN-C-FOOD, Barcelona, ESP)
,
TULIPANI Sara
(IMABIS Foundation, Malaga, ESP)
,
VALLVERDU-QUERALT Anna
(Univ. Barcelona, Barcelona, ESP)
,
VALLVERDU-QUERALT Anna
(Instituto de Salud Carlos III, ESP)
,
LAMUELA-RAVENTOS Rosa M.
(Univ. Barcelona, Barcelona, ESP)
,
LAMUELA-RAVENTOS Rosa M.
(Instituto de Salud Carlos III, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
61
号:
35
ページ:
8373-8380
発行年:
2013年09月04日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)