文献
J-GLOBAL ID:201302279402072589
整理番号:13A1561552
マルメロ及びマルメロミックスジャムの組成及び主要なポリフェノール化合物,抗酸化活性及び色特性の定量化
Composition and quantification of major polyphenolic compounds, antioxidant activity and colour properties of quince and mixed quince jams
著者 (4件):
WOJDYLO Aneta
(Wroclaw Univ. Environmental and Life Sci., Wroclaw, POL)
,
OSZMIANSKI Jan
(Wroclaw Univ. Environmental and Life Sci., Wroclaw, POL)
,
TELESZKO Miroslawa
(Wroclaw Univ. Environmental and Life Sci., Wroclaw, POL)
,
SOKOL-LETOWSKA Anna
(Wroclaw Univ. Environmental and Life Sci., Wroclaw, POL)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
64
号:
6
ページ:
749-756
発行年:
2013年09月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)