文献
J-GLOBAL ID:201302279833780220
整理番号:13A1232954
グレープフルーツジュースの品質に対する超音波処理の効果
Effects of ultrasound treatments on quality of grapefruit juice
著者 (5件):
AADIL Rana Muhammad
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
,
ZENG Xin-an
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
,
HAN Zhong
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
,
SUN Da-wen
(Coll. of Light Ind. and Food Sciences, South China Univ. of Technol., Guangzhou 510641, CHN)
,
SUN Da-wen
(Food Refrigeration & Computerised Food Technol., Univ. Coll. Dublin, National Univ. of Ireland, Agriculture & Food ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
141
号:
3
ページ:
3201-3206
発行年:
2013年12月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)