文献
J-GLOBAL ID:201302280596266220
整理番号:13A1296836
酒中のフェルラ酸およびフェルラ酸エチル:酒およびみりん中の濃度の比較,およびそれらの官能特性の分析
Ferulic Acid and Ethyl Ferulate in Sake: Comparison of Levels between Sake and Mirin and Analysis of Their Sensory Properties
著者 (5件):
HASHIZUME Katsumi
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
ITO Toshihiko
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
SHIMOHASHI Misako
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
ISHIZUKA Takahiro
(Akita Prefectural Univ., Akita, JPN)
,
OKUDA Masaki
(National Res. Inst. Brewing, Higashi-hiroshima, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
19
号:
4
ページ:
705-709
発行年:
2013年07月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)