文献
J-GLOBAL ID:201302280891975764
整理番号:13A0615448
グルテンフリー製パンにあたえるトウモロコシ粉の粒径の影響
Influence of maize flour particle size on gluten-free breadmaking
著者 (4件):
DE LA HERA Esther
(Valladolid Univ., Palencia, ESP)
,
TALEGON Maria
(Valladolid Univ., Palencia, ESP)
,
CABALLERO Pedro
(Valladolid Univ., Palencia, ESP)
,
GOMEZ Manuel
(Valladolid Univ., Palencia, ESP)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
93
号:
4
ページ:
924-932
発行年:
2013年03月15日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)