文献
J-GLOBAL ID:201302281399815383
整理番号:13A1506994
招待総説:カゼインおよびカゼインミセル:食品におけるそれらの生物学的機能,構造および挙動
Invited review: Caseins and the casein micelle: Their biological functions, structures, and behavior in foods 1
著者 (4件):
HOLT C.
(Inst. of Molecular, Cell and Systems Biology, School of Life Sciences, Univ. of Glasgow, Glasgow G12 8QQ, GBR)
,
CARVER J.a.
(School of Chemistry and Physics, The Univ. of Adelaide, Adelaide, SA 5005, AUS)
,
ECROYD H.
(School of Biological Sciences and Illawarra Health and Medical Res. Inst., Univ. of Wollongong, Wollongong, NSW 2522 ...)
,
THORN D.c.
(Centre for Protein Engineering, Univ. of Liege, 4000 Liege, BEL)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
96
号:
10
ページ:
6127-6146
発行年:
2013年10月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)