文献
J-GLOBAL ID:201302282859003826
整理番号:13A0567242
スイスにおける食品の損失と削減の可能性の定量化
Quantifying food losses and the potential for reduction in Switzerland
著者 (4件):
BERETTA Claudio
(ETH Zurich, Inst. of Environmental Engineering, Schafmattstrasse 6, CH-8093 Zurich, CHE)
,
STOESSEL Franziska
(ETH Zurich, Inst. of Environmental Engineering, Schafmattstrasse 6, CH-8093 Zurich, CHE)
,
BAIER Urs
(ZHAW Waedenswil, Life Sciences und Facility Management, Einsiedlerstrasse 29, CH-8820 Waedenswil, CHE)
,
HELLWEG Stefanie
(ETH Zurich, Inst. of Environmental Engineering, Schafmattstrasse 6, CH-8093 Zurich, CHE)
資料名:
Waste Management (Kidlington)
(Waste Management (Kidlington))
巻:
33
号:
3
ページ:
764-773
発行年:
2013年03月
JST資料番号:
B0898C
ISSN:
0956-053X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)