文献
J-GLOBAL ID:201302283349604996
整理番号:13A1144076
ベナンの二つの伝統製品であるmaweとtchoukoutouの自然発酵過程の酵母の動態
Yeast dynamics during spontaneous fermentation of mawe and tchoukoutou, two traditional products from Benin
著者 (7件):
GREPPI Anna
(Universita di Torino, Dipartimento di Scienze Agrarie, Forestali e Alimentari, Via Leonardo da Vinci 44, 10095 ...)
,
RANTISOU Kalliopi
(Universita di Torino, Dipartimento di Scienze Agrarie, Forestali e Alimentari, Via Leonardo da Vinci 44, 10095 ...)
,
PADONOU Wilfrid
(Dep. de Nutrition et Sciences Alimentaires, Fac. des Sciences Agronomiques, Univ. d’Abomey-Calavi, 01 BP 526 Cotonou ...)
,
HOUNHOUIGAN Joseph
(Dep. de Nutrition et Sciences Alimentaires, Fac. des Sciences Agronomiques, Univ. d’Abomey-Calavi, 01 BP 526 Cotonou ...)
,
JESPERSEN Lene
(Dep. of Food Sci., Food Microbiology, Fac. of Life Sciences, Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, 1958 ...)
,
JAKOBSEN Mogens
(Dep. of Food Sci., Food Microbiology, Fac. of Life Sciences, Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, 1958 ...)
,
COCOLIN Luca
(Universita di Torino, Dipartimento di Scienze Agrarie, Forestali e Alimentari, Via Leonardo da Vinci 44, 10095 ...)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
165
号:
2
ページ:
200-207
発行年:
2013年07月15日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)