文献
J-GLOBAL ID:201302285216446509
整理番号:13A1146464
清酒と味醂もろみ条件での米麹酵素によるフェルラ酸エチルの形成
Formation of ethyl ferulate by rice koji enzyme in sake and mirin mash conditions
著者 (4件):
HASHIZUME Katsumi
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ., Nakano Shimoshinjyo, Akita 010-0195, JPN)
,
ITO Toshihiko
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ., Nakano Shimoshinjyo, Akita 010-0195, JPN)
,
ISHIZUKA Takahiro
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ., Nakano Shimoshinjyo, Akita 010-0195, JPN)
,
TAKEDA Naoki
(Dep. of Biological Resource Sciences, Akita Prefectural Univ., Nakano Shimoshinjyo, Akita 010-0195, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
116
号:
2
ページ:
209-213
発行年:
2013年08月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)