文献
J-GLOBAL ID:201302285439372760
整理番号:13A0832013
高静水圧により処理されたVibrio parahaemolyticusの不活性化および形態的損傷
Inactivation and morphological damage of Vibrio parahaemolyticus treated with high hydrostatic pressure
著者 (5件):
WANG Chung-yi
(Southern Taiwan Serv. Center, Food Ind. Res. and Dev. Inst., Tainan, Taiwan)
,
HUANG Hsiao-wen
(Southern Taiwan Serv. Center, Food Ind. Res. and Dev. Inst., Tainan, Taiwan)
,
HSU Chiao-ping
(Southern Taiwan Serv. Center, Food Ind. Res. and Dev. Inst., Tainan, Taiwan)
,
SHYU Yuan-tay
(Dep. of Horticulture, National Taiwan Univ., 140 Keelung Road Section 4, Taipei 106, Taiwan)
,
YANG Binghuei Barry
(Southern Taiwan Serv. Center, Food Ind. Res. and Dev. Inst., Tainan, Taiwan)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
32
号:
2
ページ:
348-353
発行年:
2013年08月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)