文献
J-GLOBAL ID:201302285567854956
整理番号:13A0565326
飲料,ソースおよびキャラメルカラーに見られる発癌性4(5)-メチルイミダゾール:化学的性質,分析および生物学的活性
Carcinogenic 4(5)-Methylimidazole Found in Beverages, Sauces, and Caramel Colors: Chemical Properties, Analysis, and Biological Activities
著者 (2件):
HENGEL Matt
(Univ. California, California, USA)
,
SHIBAMOTO Takayuki
(Univ. California, California, USA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
61
号:
4
ページ:
780-789
発行年:
2013年01月30日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)