文献
J-GLOBAL ID:201302286064876339
整理番号:13A1557263
チーズ製造におけるアスパラギン酸プロテイナーゼの分野の進歩:構造,機能,触媒機構,阻害,工学
Progress in the field of aspartic proteinases in cheese manufacturing: structures, functions, catalytic mechanism, inhibition, and engineering
著者 (2件):
YEGIN Sirma
(Ege Univ., Dep. of Food Engineering, 35100, Bornova, Izmir, TUR)
,
DEKKER Peter
(DSM Food Specialties, DSM Biotechnology Center, Delft, NLD)
資料名:
Dairy Science & Technology
(Dairy Science & Technology)
巻:
93
号:
6
ページ:
565-594
発行年:
2013年11月
JST資料番号:
H0103A
ISSN:
1958-5586
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)