文献
J-GLOBAL ID:201302286120550611
整理番号:13A1604638
押出成型により調製した米(Oryza sativa L.)および豆(Phaseolus vulgaris L.)スープの物理化学的,技術的および官能特性
Physicochemical, technological and sensory characteristics of a rice (Oryza sativa L.) and bean (Phaseolus vulgaris L.) soup prepared by extrusion
著者 (7件):
CARVALHO Ana Vania
(Embrapa Eastern Amazon Res. Center, PA, BRA)
,
BASSINELLO Priscila Zaczuk
(Embrapa Rice Beans Res. Center, GO, BRA)
,
DE ANDRADE MATTIETTO Rafaella
(Embrapa Eastern Amazon Res. Center, PA, BRA)
,
DE OLIVEIRA RIOS Alessandro
(Federal Univ. Rio Grande do Sul, RS, BRA)
,
DE LIMA Anna Cristina Pinheiro
(Federal Univ. Para, PA, BRA)
,
KOAKUZU Selma N.
(Embrapa Rice Beans Res. Center, GO, BRA)
,
CARVALHO Rosangela Nunes
(Embrapa Rice Beans Res. Center, GO, BRA)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
48
号:
10
ページ:
2057-2063
発行年:
2013年10月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)