文献
J-GLOBAL ID:201302287171756385
整理番号:13A0474055
キーウィフルーツ(Actinidia)15品種のアクチニジン,キウェリンおよびソーマチン様アレルゲンの多様性と相対的濃度
Diversity and Relative Levels of Actinidin, Kiwellin, and Thaumatin-Like Allergens in 15 Varieties of Kiwifruit (Actinidia)
著者 (6件):
MADDUMAGE Ratnasiri
(New Zealand Inst. for Plant & Food Res. Ltd. (PFR), Auckland, NZL)
,
NIEUWENHUIZEN Niels J.
(New Zealand Inst. for Plant & Food Res. Ltd. (PFR), Auckland, NZL)
,
BULLEY Sean M.
(New Zealand Inst. for Plant & Food Res. Ltd. (PFR), Auckland, NZL)
,
COONEY Janine M.
(PFR, Hamilton, NZL)
,
GREEN Sol A.
(New Zealand Inst. for Plant & Food Res. Ltd. (PFR), Auckland, NZL)
,
ATKINSON Ross G.
(New Zealand Inst. for Plant & Food Res. Ltd. (PFR), Auckland, NZL)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
61
号:
3
ページ:
728-739
発行年:
2013年01月23日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)