文献
J-GLOBAL ID:201302287200193891
整理番号:13A0229787
卵の化学組成と栄養成分に対するトウモロコシ蒸留粕(蒸留副産物)の濃度(混合量)増加の影響
Effects of increasing concentrations of corn distillers dried grains with solubles on chemical composition and nutrient content of egg
著者 (6件):
SUN H.
(Iowa State Univ., Ames)
,
LEE E.J.
(Univ. Wisconsin-Stout, Menomonie)
,
SAMARAWEERA H.
(Iowa State Univ., Ames)
,
PERSIA M.
(Iowa State Univ., Ames)
,
AHN Dong U.
(Iowa State Univ., Ames)
,
AHN Dong U.
(Seoul National Univ., Seoul, KOR)
資料名:
Poultry Science
(Poultry Science)
巻:
92
号:
1
ページ:
233-242
発行年:
2013年01月
JST資料番号:
B0579A
ISSN:
0032-5791
CODEN:
POSCA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)