文献
J-GLOBAL ID:201302287462590301
整理番号:13A1645215
イタリア北東部フリウリにおける小規模施設で製造した伝統的ドライソーセージの微生物的変質
MICROBIAL SPOILAGE OF TRADITIONAL DRY SAUSAGES PRODUCED IN SMALL-SCALE FACILITIES IN FRIULI, A NORTH-EASTERN REGION OF ITALY
著者 (3件):
IACUMIN L.
(Univ. Udine, Udine, ITA)
,
VENDRAME M.
(Univ. Udine, Udine, ITA)
,
COMI G.
(Univ. Udine, Udine, ITA)
資料名:
Acta Alimentaria
(Acta Alimentaria)
巻:
42
号:
3
ページ:
390-399
発行年:
2013年09月
JST資料番号:
T0259A
ISSN:
0139-3006
CODEN:
ACALDI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ハンガリー (HUN)
言語:
英語 (EN)