文献
J-GLOBAL ID:201302288116846045
整理番号:13A0353399
緑茶からの多糖類の精製,特性評価および抗凝固活性。
Purification, characterization and anticoagulant activity of the polysaccharides from green tea
著者 (4件):
CAI Weirong
(Coll. of Biological and Chemical Engineering, Anhui Polytechnic Univ., Wuhu 241000, CHN)
,
XIE Liangliang
(Coll. of Biological and Chemical Engineering, Anhui Polytechnic Univ., Wuhu 241000, CHN)
,
CHEN Yong
(Coll. of Biological and Chemical Engineering, Anhui Polytechnic Univ., Wuhu 241000, CHN)
,
ZHANG Hong
(Coll. of Biological and Chemical Engineering, Anhui Polytechnic Univ., Wuhu 241000, CHN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
92
号:
2
ページ:
1086-1090
発行年:
2013年02月15日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)