文献
J-GLOBAL ID:201302288263869751
整理番号:13A0236702
ジャックビーン(Canavalia gladiata DC.)におけるトリアシルグリセロールとリン脂質の脂質成分性状,脂肪酸分布
Profiles of lipid components, fatty acid distributions of triacylglycerols and phospholipids in Jack beans (Canavalia gladiata DC.)
著者 (7件):
YOSHIDA Hiromi
(Dep. of Nutritional Sci., Kobe Gakuin Univ., Kobe, Hyogo 651-2180, JPN)
,
YOSHIDA Hiromi
(Cooperative Res. Center of Life Sciences, Kobe Gakuin Univ., Kobe, Hyogo 650-8586, JPN)
,
YOSHIDA Naoko
(Dep. of Biochemical Sciences, Coll. of Sciences, Ritsumeikan Univ., Kusatsu, Shiga 525-8577, JPN)
,
KURIYAMA Isoko
(Dep. of Nutritional Sci., Kobe Gakuin Univ., Kobe, Hyogo 651-2180, JPN)
,
TOMIYAMA-SAKAMOTO Yuka
(Dep. of Nutritional Sci., Kobe Gakuin Univ., Kobe, Hyogo 651-2180, JPN)
,
MIZUSHINA Yoshiyuki
(Dep. of Nutritional Sci., Kobe Gakuin Univ., Kobe, Hyogo 651-2180, JPN)
,
MIZUSHINA Yoshiyuki
(Cooperative Res. Center of Life Sciences, Kobe Gakuin Univ., Kobe, Hyogo 650-8586, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
136
号:
2
ページ:
807-812
発行年:
2013年01月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)