文献
J-GLOBAL ID:201302288278851280
整理番号:13A1198540
山羊乳蛋白質画分の酵素加水分解物のアンギオテンシンI変換酵素阻害能力
Angiotensin I-converting enzyme inhibitory activity of enzymatic hydrolysates of goat milk protein fractions
著者 (6件):
ESPEJO-CARPIO F. Javier
(Dep. of Chemical Engineering, Univ. of Granada, 18071 Granada, ESP)
,
ESPEJO-CARPIO F. Javier
(Dep. of Food Sci., Fac. of Sci., Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, DK-1958 Frederiksberg C, DNK)
,
DE GOBBA Cristian
(Dep. of Food Sci., Fac. of Sci., Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, DK-1958 Frederiksberg C, DNK)
,
GUADIX Antonio
(Dep. of Chemical Engineering, Univ. of Granada, 18071 Granada, ESP)
,
GUADIX Emilia M.
(Dep. of Chemical Engineering, Univ. of Granada, 18071 Granada, ESP)
,
OTTE Jeanette
(Dep. of Food Sci., Fac. of Sci., Univ. of Copenhagen, Rolighedsvej 30, DK-1958 Frederiksberg C, DNK)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
32
号:
2
ページ:
175-183
発行年:
2013年10月
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)