文献
J-GLOBAL ID:201302288745647764
整理番号:13A1344458
食品の品質を向上させるためのマイクロ波補助空気乾燥における出力密度制御
Power density control in microwave assisted air drying to improve quality of food
著者 (9件):
KONE Kisselmina Y.
(Inst. Nationale Polytechnique Houphoueet Boigny, BP 1313 Yamoussoukro, Cote d’Ivoire)
,
KONE Kisselmina Y.
(Inst. Polytechnique LaSalle Beauvais, 19 rue Pierre Waguet, 60026 Beauvais, FRA)
,
KONE Kisselmina Y.
(AgroParisTech, UMR 1145 Genie Industriel Alimentaire, 1 avenue Olympiades, F-91744 MASSY, FRA)
,
DRUON Cyril
(Inst. Polytechnique LaSalle Beauvais, 19 rue Pierre Waguet, 60026 Beauvais, FRA)
,
GNIMPIEBA Etienne Z.
(Computer Sci. Dep., Univ. of South Dakota, 414 E. Clark St. Vermillion, SD 57069, USA)
,
DELMOTTE Michel
(Arts et Metiers ParisTech, UMR 8006, 151 boulevard hopital, 75013 Paris, FRA)
,
DUQUENOY Albert
(AgroParisTech, UMR 1145 Genie Industriel Alimentaire, 1 avenue Olympiades, F-91744 MASSY, FRA)
,
LAGUERRE Jean-claude
(Inst. Polytechnique LaSalle Beauvais, 19 rue Pierre Waguet, 60026 Beauvais, FRA)
,
LAGUERRE Jean-claude
(AgroParisTech, UMR 1145 Genie Industriel Alimentaire, 1 avenue Olympiades, F-91744 MASSY, FRA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
119
号:
4
ページ:
750-757
発行年:
2013年12月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)