文献
J-GLOBAL ID:201302288994929567
整理番号:13A1151615
超音波支援酵素的処理によるロースティングしたナンキンマメにおける主ナンキンマメアレルゲンArah1およびArah2の低減
Reduction of major peanut allergens Ara h 1 and Ara h 2, in roasted peanuts by ultrasound assisted enzymatic treatment
著者 (5件):
LI Hao
(Center for Excellence in Post-Harvest Technologies, North Carolina Res. Campus, Kannapolis, NC 28081, USA)
,
LI Hao
(Coll. of Biological Sci. and Technol., Fuzhou Univ., Fujian 350108, CHN)
,
YU Jianmei
(Dep. of Family and Consumer Sciences, North Carolina A&T State Univ., Greensboro, NC 27411, USA)
,
AHMEDNA Mohamed
(Center for Excellence in Post-Harvest Technologies, North Carolina Res. Campus, Kannapolis, NC 28081, USA)
,
GOKTEPE Ipek
(Dep. of Family and Consumer Sciences, North Carolina A&T State Univ., Greensboro, NC 27411, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
141
号:
2
ページ:
762-768
発行年:
2013年11月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)